Winkelwagen ZZPstudio

authenticiteit inspireert

ZZPstudio Teamviewer Support

Download Teamviewer Support voor Windows en Mac OS X gebruikers Windows MacOSX

TeamViewer voor support op afstand voor windows gebruikers TeamViewer gebruiken voor support op afstand!

Heb je problemen met het instellen van mail in Outlook of Mail?

Wil je een korte ZZPcms instructie op jouw computer?

Download de Teamviewer Quick Support voor Windows of MacOSX en neem contact op.

Ik kijk dan via een beveiligde verbinding mee op jouw computer en kan je snel en gemakkelijk op weg helpen!

Hoe werkt het?

Na het downloaden van Teamviewer op jouw computer open je het programma.
Je ziet dan onderstaand menu. Telefonisch geef je dan het ID en wachtwoord aan mij door, waarmee ik in kan loggen en met je mee kan kijken.

Teamviewer Quicksupport door ZZPstudio

Designed in HTML5 & CSS3