Winkelwagen ZZPstudio

authenticiteit inspireert

FAQ Webdesign

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO) ?

SEO betekent Search Engine Optimalization of te wel zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie en SEO is het samenspel van bewuste analyse, creativiteit en inspirerend zijn:

  • Wie heeft bepaalde wensen/behoeftes, welke jij zou kunnen vervullen? Wat is jouw niche waarin je klanten wilt werven?
  • Wat is jouw unieke manier om jouw talent/product voor deze groep mensen onder de aandacht te brengen? Wat maakt dat je opvalt, je onderscheid van anderen?
  • Met welke beelden en woorden, klank en kleur kun je deze mensen inspireren om interesse voor jouw werk te krijgen en uiteindelijk klant bij jou te worden.

Deze drie punten stap voor stap zorgvuldig uitwerken, resulteert in een unieke samenstelling van woord en beeld in je website, dat wat je bezoekers en zoekmachines kunnen bekijken en doorzoeken.

Voor de zoekmachines is het van belang, dat je teksten en woordkeus zorgvuldig opgebouwd wordt.

SEO html optimalisatie van je website

Ik maak je website vanzelfsprekend geschikt om goed geïndexeerd en gevonden te worden door zoekmachines. En ik kan je tevens wat tips geven hoe je meer rendement kunt halen uit je website.

Een top 1 of top 10 positie kan ik je nooit garanderen, hierin ben ik zeer realistisch. Dit is mede afhankelijk van de gekozen zoekwoorden en het aantal concurrerende websites op die zoekwoorden.
Je kunt veel zelf optimaliseren door bewust te schrijven aan goede en inspirerende teksten voor je website. Zorg voor goed en prettig leesbare teksten voor bezoekers van je website. De zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden, kun je zorgvuldig verwerken en verweven in je webteksten.

Lees verder hoe je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines en wat ZZPstudio daarin voor je kan verzorgen en adviseren...

Laat je teksten schrijven door een professional!

Je weet natuurlijk zelf het beste wat je zou willen vertellen over jouw bedrijf en je diensten. Toch kan het schrijven van goede web teksten een hele opgave zijn.

Heb je te weinig tijd om wekelijks aan je website te werken?

Wil je graag goede teksten op je website, maar heb je moeite deze te schrijven?

Vraag naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een professional voor het schrijven van je web teksten.


Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Designed in HTML5 & CSS3