Winkelwagen ZZPstudio

authenticiteit inspireert

Referenties

 • www.anneliespenning.nl

  Erwin is deskundig, invoelend, creatief, communicatief en initiatiefrijk...
  Hij heeft heel prettig en rustig al mijn wensen snel en moeiteloos vervuld. Daarna levert hij prima service. En dat alles voor een zeer billijk honorarium!

  Mr. Annelies Penning • www.anneliespenning.nl

  Referentie www.anneliespenning.nl
 • www.annievermaat.nl

  Ik ben erg blij met en tevreden over de samenwerking met Erwin tav mijn website www.annievermaat.nl Erwin kon goed luisteren naar de ideeën die ik had, heeft meegedacht, en mijn ideeën vertaald in een mooie vorm en kleur. Hij geeft voldoende voorstellen om uit de kiezen of te combineren en staat steeds open voor suggesties. Ik krijg veel complimenten over mijn website en kan je Erwin van harte aanbevelen als je een website wilt laten ontwerpen.

  Annie Vermaat • www.annievermaat.nl

  Referentie www.annievermaat.nl
 • www.carolienhuffelscoaching.nl

  De samenwerking met Erwin voor het bouwen van mijn site heb ik als zeer prettig ervaren. Om te beginnen stelde Erwin mij veel vragen, wat mezelf dwong om goed na te denken hoe en wat ik met mijn site wilde en wat ik wilde overbrengen. Dat was even lastig en heeft ook zeker geholpen in het eindresultaat. Bij de verdere vormgeving denkt Erwin goed mee, laat je de verschillende mogelijkheden overdenken en is niet te beroerd om iets extra uit te werken om je inzicht te laten krijgen in het resultaat. Wat daarnaast prettig is dat hij mijn onbeholpenheid in de wereld van IT snapt en altijd op een voor mij begrijpelijke manier zaken weet uit te leggen. Wat zijn service en support betreft deze kenmerkt zich wat mij betreft door; Meedenken, goede communicatie, zorgvuldigheid en gedrevenheid. Erwin staat voor zijn vak en zorgt voor een presentatieve en goed werkende website en klanttevredenheid.

  Carolien Huffels • www.carolienhuffelscoaching.nl

  Referentie www.carolienhuffelscoaching.nl
 • www.detrofee.nl

  Erwin heeft onze website vormgegeven in een tijd dat ik klaar was met de verouderde versie. In korte tijd heeft Erwin onze wensen omgezet in een website waarin ik mijn visitekaartje herken. Erwin is betrokken, creatief, reageert snel en zet woorden om in daden wat ik in hem waardeer. Een prettige samenwerkingsrelatie die wij graag met hem willen voortzetten. Dit alles levert een positieve bijdrage aan mijn onderneming.

  Michel Schouten • www.detrofee.nl

  Referentie www.detrofee.nl
 • www.die-eet.info

  Ik ben supertevreden over de snelheid waarmee de website gebouwd is. Als ik een vraag had, dan belde je altijd binnen een paar uur op en loste je het probleem op.
  Ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat de site er mooi uitziet, dat kan iedereen wel zien. Wat wel bezonder is, dat je aan de hand van mijn verhaal in 1x de juiste sfeer bij mijn persoon en de uitstraling, die ik aan mijn bedrijf wil geven, getroffen hebt.

  Sonja Edelaar • www.die-eet.info

  Referentie www.die-eet.info
 • www.hoopdance.nl

  Ontzettend blij met de nieuwe website! Erwin heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren en zonder al te vaak te hoeven overleggen aangevoeld hoe ik het bedoelde.

  Een fijne samenwerking waarbij het proces vlot verliep. Ik krijg via verschillende wegen complimenten over mijn nieuwe site. Dat hij er fris en professioneel uitziet. Ik ben heel tevreden met de verschillende opties en het prachtige eindresultaat!

  Karin de Wit • www.hoopdance.nl

  Referentie www.hoopdance.nl
 • www.kindertekendingen.nl

  Dank je wel Erwin, Ik ben heel trots met de site die we samen neergezet hebben.
  Het samenwerken met jou ging makkelijk. Jij leek niet te verschieten als ik weer net dat detail wilde veranderen wat ik juist gisteren ook al had gedaan. Al die kleurtjes in mijn ontwerp zijn jou wat vreemd maar je hebt moeite gedaan mij daarin te volgen en begon dan weer vooruit te denken.
  Met geduld heb jij mij veel technische kneepjes geleerd. Ik vind het nu vrij gemakkelijk om de site zelf te beheren. Vind het nog wel jammer dat ik op bepaalde onderdelen niet zelf aan de slag kan.
  Ik ben blij dat ik naar jou verwezen ben en zal je ook zelf bij mensen aanbevelen.

  Hilde • www.kindertekendingen.nl

  Referentie www.kindertekendingen.nl
 • www.realeyezation.nl

  De samenwerking met Erwin ervaar ik als zeer prettig, snel, doelgericht, oplossend, meedenkend en aanvullend mbt het tot stand komen van mijn website. Heb ik een idee, kan hij het technisch vertalen en dit verwezenlijken. Samen kijken naar mogelijkheden om de uitstraling en boodschap duidelijk over te dragen aan de lezer. Want daar gaat het uiteindelijk om, dat men vind wat men zoekt, zowel voor de lezer, als voor mijzelf.

  Ernya Hilton • www.realeyezation.nl

  Referentie www.realeyezation.nl
 • www.spiegeling.net

  Ik ben erg blij met mijn prachtige website! Erwin heeft er in zeer korte tijd iets heel moois van gemaakt. Zonder aanwijzingen mijnerzijds heeft hij zelf een heel originele layout gemaakt die perfect past bij mijn praktijknaam SPIEGELING en mijn creatieve natuurcoaching. Ik krijg nog steeds van verschillende kanten complimenten. Mensen vinden de site er heel uitnodigend, warm van uitstraling, mooi, professioneel en indrukwekkend uitzien.
  Wat ik vooral ook erg waardeer in de samenwerking met Erwin is zijn klantgerichtheid: de snelheid waarmee hij vragen oppakt en beantwoordt en ook zijn manier van meekijken en meedenken hoe iets het beste zou kunnen. Kortom, ik voel me bij Erwin als websitebouwer 'in goede handen'.

  Bij de update van de website in 2019 schreef Mirjam:
  Erwin heeft verstand van zaken, hij denkt en kijkt met je mee en biedt op een fijne manier praktische ondersteuning. En met 'digibeten' heeft hij veel geduld. Hij laat zich niet gek maken door 'stress kippen' zoals ik.
  Bovendien is Erwin heel klantgericht en altijd bereid om tijd en ruimte te maken voor je vraag. Kortom, een hele FIJNE en waardevolle combinatie waar ik al sinds 2006 met grote tevredenheid gebruik van maak!!

  Mirjam • www.spiegeling.net

  Referentie www.spiegeling.net
 • www.studiopuer.nl

  Mijn 12 jaar oude website was hoognodig aan vernieuwing toe. Mijn werk in de studio is veranderd, maar bovenal ben ik ook veranderd. Ik wilde een nieuwe website. En ik had geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Gelukkig kwam ik in contact met Erwin. Met zijn hulp is het gelukt. De website is nu veel meer ‘mij’.

  Voordat we met het bouwen van de site begonnen, hadden we een gesprek over wie ik was en wat ik wilde uitdragen. Niet alleen in mijn studio, maar ook breder, in mijn leven. Erwin luisterde oprecht en stelde goede vragen. Ik had er niet altijd meteen een antwoord op, maar de vragen hielpen me echt om tot de kern te komen. Erwin kon dit gesprek vertalen naar een website.

  Teksten en foto’s kan ik nu zelf plaatsen en aanpassen. Dat vind ik heel prettig en dat was ook één van de voorwaarden. Als het voor mij te technisch wordt, kan ik terugvallen op zijn support. Het fijne aan Erwin is dat hij niet alleen technisch goed op de hoogte is, maar hij is ook goed in het aanvoelen wat bij de klant past.

  Ik ben heel blij met en heel trots op mijn vernieuwde website! Dus zoek je iemand die met je meedenkt, je website bouwt en de nodige support levert, dan ben je bij Erwin op het juiste adres.

  Jannie Bouwkamp • www.studiopuer.nl

  Referentie www.studiopuer.nl
 • www.tinekebrug.nl

  Erwin Bot heeft mij zeer professioneel ondersteund door het ontwerpen en vormgeven van mijn website.
  Ouders en professionals weten mijn website voor opvoedingsvragen en therapie goed te vinden. Ik krijg veel complimenten over de site, zowel over de uitstraling als over de overzichtelijkheid. De service van ebhosting is optimaal, ik ben erg tevreden over Erwin´s klantgerichtheid, zijn vermogen om mee te denken en de snelheid waarmee vragen worden beantwoord.

  Tineke Brug, pedagoog en psychosociaal therapeut • www.speltherapie-ouderbegeleiding.nl

  Referentie www.tinekebrug.nl
 • www.topki.nl

  Het was voor ons een hele uitdaging om de juiste man te vinden die voor onze opleiding zowel het logo als de nieuwe website onder handen kon nemen. Wat fijn om te kunnen laten weten dat we die in de persoon van Erwin gevonden hebben. Met de restyling van het logo van TOPKI en het maken van onze nieuwe website heeft Erwin precies datgene gedaan waarop we vooraf hadden gehoopt!

  We zijn trots op het nieuwe logo wat Erwin een eigentijdse make-over heeft gegeven waarin hij de vertrouwde basis heeft weten te behouden. Ook zijn we erg blij met onze website. Erwin heeft ons grote pakket aan wensen vertaald naar een gebruiksvriendelijke website die tevens een mooie, frisse en stijlvolle uitstraling heeft. Naar onze mening is dat bijzonder goed gelukt.

  Erwin is een rustige man, die luistert naar zijn klanten. Met zijn kennis en ervaring weet hij de juiste reflectie op ideeën te geven, wat het eindresultaat ten goede komt. Het is dan ook heel prettig om met hem samen te werken!

  Team TOPKI • www.topki.nl

  Referentie www.topki.nl
 • www.tothelighthouse.info

  Mijn tweede website is ook klaar! En weer uitstekend verzorgd door Erwin Bot van ZZPstudio. Erwin heeft de kwaliteit om goed te luisteren naar wat de klant wil en van daaruit maakt hij de website die helemaal bij de klant past. Naast zijn duidelijke creatieve en technische kwaliteiten, is het vooral zijn vermogen om samen te werken die mij aantrekt. Hij staat altijd klaar als er iets is, ook nadat de website klaar is. Hij geeft helder (en vooral ook heel geduldig) antwoord op mijn vragen en geen vraag is hem ‘te dom’. Zijn zelfontworpen CMS (het systeem waarmee je de website beheerd), is zo helder en duidelijk dat zelfs ik er zonder enige moeite mee kan werken. Ik kan Erwin van harte aanbevelen voor iedereen die graag een prachtige website wil, een gebruikersvriendelijk beheer systeem en een prettig persoon om mee samen te werken.

  Marielle van Dop • www.tothelighthouse.info www.mariellevandop.nl

  Referentie www.tothelighthouse.info
 • www.utrechtjam.nl

  Hartstikke mooi de website over contact improvisatie van onze Utrecht Jam!!
  Ben ook erg enthousiast ook over de kleurrijke foto's: ziet er vrolijk en fris uit en is in z'n totaliteit een mooi geheel.

  Team Utrecht Jam • www.utrechtjam.nl

  Referentie www.utrechtjam.nl
 • www.voedwel.nl

  Erwin heeft mijn website ontworpen na een informatief telefoongesprek. De website was snel klaar en in 1 keer helemaal bingo. Precies goed aangevoeld wat ik bedoelde en meer. Het werkt ook lekker in de praktijk en ik krijg er veel leuke reacties op.

  Gisteren bezocht ik samen met 50 andere bedrijven een seminar van de Kamer van Koophandel over websites. Leuk voor jou om te weten dat mijn website www.voedwel.nl als voorbeeld werd aangehaald van goed programmeren. Eenmaal thuis heb ik de website getest op www.w3.org en het blijkt dat er op de meeste pagina’s geen fouten zitten. Dit schijnt heel exceptioneel te zijn. Nu was ik al tevreden met de website, maar nu ben ik ook nog eens professioneel overtuigd. Nogmaals mijn complimenten en bedankt voor de kwaliteit die zo ook op mijn bedrijf afstraalt.

  Ineke Fienieg • www.voedwel.nl

  Referentie www.voedwel.nl
 • www.voeljepuur.nl

  Ik ben superblij met mijn Voel je Puur website. Het meedenken met het kiezen van deze passende en mooie domeinnaam. Erwin heeft heel goed aangevoeld wat er nodig is voor mijn website en welke vormgeving past bij mijn werkzaamheden als orthomoleculair voedings therapeut. Dank je wel, Erwin.

  Karin de Wit • www.voeljepuur.nl

  Referentie www.voeljepuur.nl
 • www.wandelcoach-healing.nl

  Ben heel blij met de prachtige website die Erwin voor mij heeft ontworpen.

  Zonder dat er veel aanwijzingen waren heeft hij een hele mooie website neergezet! Wat ik vooral waardeer is dat het heel gebruiksvriendelijk is en ik zonder moeite de tekst kan aanpassen of in de agenda zaken kan vermelden.

  Dankjewel Erwin voor je creativiteit, het meedenken, fijn contact en goed overleg!

  Imelda • www.wandelcoach-healing.nl

  Referentie www.wandelcoach-healing.nl


Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Designed in HTML5 & CSS3