Winkelwagen ZZPstudio

authenticiteit inspireert

Referenties

 • www.advankoppenmassage.nl

  Al meer dan een jaar geleden heeft Erwin mijn website gemaakt. Hiervoor heb ik mijn wensen kenbaar kunnen maken en hij is daarmee aan de slag gegaan. Hij is erin geslaagd om tot mijn grote tevredenheid een mooie en rustige site te maken.
  Ik krijg daar regelmatig complimenten voor: "duidelijkheid", "rust" en "overzichtelijk" zijn dan de kernwoorden.
  Een ander compliment geldt de vindbaarheid: in diverse zoekmachines in de bovenste regionen.

  Ad van Koppen • www.advankoppenmassage.nl

  Referentie www.advankoppenmassage.nl
 • www.anneliespenning.nl

  Erwin is deskundig, invoelend, creatief, communicatief en initiatiefrijk...
  Hij heeft heel prettig en rustig al mijn wensen snel en moeiteloos vervuld. Daarna levert hij prima service. En dat alles voor een zeer billijk honorarium!

  Mr. Annelies Penning • www.anneliespenning.nl

  Referentie www.anneliespenning.nl
 • www.annievermaat.nl

  Ik ben erg blij met en tevreden over de samenwerking met Erwin tav mijn website www.annievermaat.nl Erwin kon goed luisteren naar de ideeën die ik had, heeft meegedacht, en mijn ideeën vertaald in een mooie vorm en kleur. Hij geeft voldoende voorstellen om uit de kiezen of te combineren en staat steeds open voor suggesties. Ik krijg veel complimenten over mijn website en kan je Erwin van harte aanbevelen als je een website wilt laten ontwerpen.

  Annie Vermaat • www.annievermaat.nl

  Referentie www.annievermaat.nl
 • www.carolienhuffelscoaching.nl

  De samenwerking met Erwin voor het bouwen van mijn site heb ik als zeer prettig ervaren. Om te beginnen stelde Erwin mij veel vragen, wat mezelf dwong om goed na te denken hoe en wat ik met mijn site wilde en wat ik wilde overbrengen. Dat was even lastig en heeft ook zeker geholpen in het eindresultaat. Bij de verdere vormgeving denkt Erwin goed mee, laat je de verschillende mogelijkheden overdenken en is niet te beroerd om iets extra uit te werken om je inzicht te laten krijgen in het resultaat. Wat daarnaast prettig is dat hij mijn onbeholpenheid in de wereld van IT snapt en altijd op een voor mij begrijpelijke manier zaken weet uit te leggen. Wat zijn service en support betreft deze kenmerkt zich wat mij betreft door; Meedenken, goede communicatie, zorgvuldigheid en gedrevenheid. Erwin staat voor zijn vak en zorgt voor een presentatieve en goed werkende website en klanttevredenheid.

  Carolien Huffels • www.carolienhuffelscoaching.nl

  Referentie www.carolienhuffelscoaching.nl
 • www.detrofee.nl

  Erwin heeft onze website vormgegeven in een tijd dat ik klaar was met de verouderde versie. In korte tijd heeft Erwin onze wensen omgezet in een website waarin ik mijn visitekaartje herken. Erwin is betrokken, creatief, reageert snel en zet woorden om in daden wat ik in hem waardeer. Een prettige samenwerkingsrelatie die wij graag met hem willen voortzetten. Dit alles levert een positieve bijdrage aan mijn onderneming.

  Michel Schouten • www.detrofee.nl

  Referentie www.detrofee.nl
 • www.die-eet.info

  Ik ben supertevreden over de snelheid waarmee de website gebouwd is. Als ik een vraag had, dan belde je altijd binnen een paar uur op en loste je het probleem op.
  Ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat de site er mooi uitziet, dat kan iedereen wel zien. Wat wel bezonder is, dat je aan de hand van mijn verhaal in 1x de juiste sfeer bij mijn persoon en de uitstraling, die ik aan mijn bedrijf wil geven, getroffen hebt.

  Sonja Edelaar • www.die-eet.info

  Referentie www.die-eet.info
 • www.groeiinwerk.nl

  Erwin Bot heeft het vermogen onduidelijke vragen te vertalen naar werkbare oplossingen. Hij denkt creatief mee en vindt oplossingen die bij je passen. Zijn werkwijze is persoonlijk, klantgericht en bovendien is niets te veel. Voor Groei in Werk heeft Ebhosting de hele bestaande website aangepast en gemoderniseerd. Het cms en de nieuwsbrief module werken heel goed en voor onze speciale database met werkzoekenden heeft Erwin een prima maatwerkoplossing verzorgd. Wij hopen op een duurzame relatie en kunnen Ebhosting van harte aanbevelen.

  Chris & Paul • www.groeiinwerk.nl

  Referentie www.groeiinwerk.nl
 • www.kindertekendingen.nl

  Dank je wel Erwin, Ik ben heel trots met de site die we samen neergezet hebben.
  Het samenwerken met jou ging makkelijk. Jij leek niet te verschieten als ik weer net dat detail wilde veranderen wat ik juist gisteren ook al had gedaan. Al die kleurtjes in mijn ontwerp zijn jou wat vreemd maar je hebt moeite gedaan mij daarin te volgen en begon dan weer vooruit te denken.
  Met geduld heb jij mij veel technische kneepjes geleerd. Ik vind het nu vrij gemakkelijk om de site zelf te beheren. Vind het nog wel jammer dat ik op bepaalde onderdelen niet zelf aan de slag kan.
  Ik ben blij dat ik naar jou verwezen ben en zal je ook zelf bij mensen aanbevelen.

  Hilde • www.kindertekendingen.nl

  Referentie www.kindertekendingen.nl
 • www.leeflust.nl

  Ik keek ernaar uit om mijn eigen praktijk als voedingscoach te gaan starten, maar zag enorm op tegen het (laten) maken van een website. Ik zag in de wereld van websiteaanbieders door de bomen het bos niet meer. Totdat ik via via hoorde over Erwin. Met hem ben ik in zee gegaan en heb er geen moment spijt van gehad. Vol geduld heeft hij me geadviseerd en geholpen. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dacht met me mee. Ik voelde me vaak bezwaard om weer hulp te vragen, maar altijd kreeg ik een snelle reactie, zodat ik weer verder kon. Ik ben echt een leek op computergebied, maar door de hulp van Erwin, kan ik mijn eigen website beheren en ben ik apetrots op het resultaat.

  Karen van den Brink www.leeflust.nl
   

  Referentie www.leeflust.nl
 • www.mapdadvies.nl

  Mijn logo/huisstijl en websites BeeldendBuiten.nl en mapdadvies.nl zijn beide ontworpen door Erwin Bot van ZZPstudio.

  Ik ben trots op het resultaat en heb met veel plezier met hem samengewerkt.  

  Hij staat open voor suggesties, heeft kijk op kleur en is zeer zeker ook bereid – wanneer nodig – dat extra tandje in planning of product bij te zetten.

  Margareth Arnts • www.beeldendbuiten.nlwww.mapdadvies.nl

  Referentie www.mapdadvies.nl
 • www.realeyezation.nl

  De samenwerking met Erwin ervaar ik als zeer prettig, snel, doelgericht, oplossend, meedenkend en aanvullend mbt het tot stand komen van mijn website. Heb ik een idee, kan hij het technisch vertalen en dit verwezenlijken. Samen kijken naar mogelijkheden om de uitstraling en boodschap duidelijk over te dragen aan de lezer. Want daar gaat het uiteindelijk om, dat men vind wat men zoekt, zowel voor de lezer, als voor mijzelf.

  Ernya Hilton • www.realeyezation.nl

  Referentie www.realeyezation.nl
 • www.spiegeling.net

  Ik ben erg blij met mijn prachtige website! Erwin heeft er in zeer korte tijd iets heel moois van gemaakt. Zonder aanwijzingen mijnerzijds heeft hij zelf een heel originele layout gemaakt die perfect past bij mijn praktijknaam SPIEGELING en mijn creatieve natuurcoaching. Ik krijg nog steeds van verschillende kanten complimenten. Mensen vinden de site er heel uitnodigend, warm van uitstraling, mooi, professioneel en indrukwekkend uitzien.
  Wat ik vooral ook erg waardeer in de samenwerking met Erwin is zijn klantgerichtheid: de snelheid waarmee hij vragen oppakt en beantwoordt en ook zijn manier van meekijken en meedenken hoe iets het beste zou kunnen. Kortom, ik voel me bij Erwin als websitebouwer 'in goede handen'.

  Mirjam • www.spiegeling.net

  Referentie www.spiegeling.net
 • www.tinekebrug.nl

  Erwin Bot heeft mij zeer professioneel ondersteund door het ontwerpen en vormgeven van mijn website.
  Ouders en professionals weten mijn website voor opvoedingsvragen en therapie goed te vinden. Ik krijg veel complimenten over de site, zowel over de uitstraling als over de overzichtelijkheid. De service van ebhosting is optimaal, ik ben erg tevreden over Erwin´s klantgerichtheid, zijn vermogen om mee te denken en de snelheid waarmee vragen worden beantwoord.

  Tineke Brug, pedagoog en psychosociaal therapeut • www.speltherapie-ouderbegeleiding.nl

  Referentie www.tinekebrug.nl
 • www.tothelighthouse.info

  Mijn tweede website is ook klaar! En weer uitstekend verzorgd door Erwin Bot van ZZPstudio. Erwin heeft de kwaliteit om goed te luisteren naar wat de klant wil en van daaruit maakt hij de website die helemaal bij de klant past. Naast zijn duidelijke creatieve en technische kwaliteiten, is het vooral zijn vermogen om samen te werken die mij aantrekt. Hij staat altijd klaar als er iets is, ook nadat de website klaar is. Hij geeft helder (en vooral ook heel geduldig) antwoord op mijn vragen en geen vraag is hem ‘te dom’. Zijn zelfontworpen CMS (het systeem waarmee je de website beheerd), is zo helder en duidelijk dat zelfs ik er zonder enige moeite mee kan werken. Ik kan Erwin van harte aanbevelen voor iedereen die graag een prachtige website wil, een gebruikersvriendelijk beheer systeem en een prettig persoon om mee samen te werken.

  Marielle van Dop • www.tothelighthouse.info www.mariellevandop.nl

  Referentie www.tothelighthouse.info
 • www.voedwel.nl

  Erwin heeft mijn website ontworpen na een informatief telefoongesprek. De website was snel klaar en in 1 keer helemaal bingo. Precies goed aangevoeld wat ik bedoelde en meer. Het werkt ook lekker in de praktijk en ik krijg er veel leuke reacties op.

  Gisteren bezocht ik samen met 50 andere bedrijven een seminar van de Kamer van Koophandel over websites. Leuk voor jou om te weten dat mijn website www.voedwel.nl als voorbeeld werd aangehaald van goed programmeren. Eenmaal thuis heb ik de website getest op www.w3.org en het blijkt dat er op de meeste pagina’s geen fouten zitten. Dit schijnt heel exceptioneel te zijn. Nu was ik al tevreden met de website, maar nu ben ik ook nog eens professioneel overtuigd. Nogmaals mijn complimenten en bedankt voor de kwaliteit die zo ook op mijn bedrijf afstraalt.

  Ineke Fienieg • www.voedwel.nl

  Referentie www.voedwel.nl
 • www.voeljepuur.nl

  Ik ben superblij met mijn Voel je Puur website. Het meedenken met het kiezen van deze passende en mooie domeinnaam. Erwin heeft heel goed aangevoeld wat er nodig is voor mijn website en welke vormgeving past bij mijn werkzaamheden als orthomoleculair voedings therapeut. Dank je wel, Erwin.

  Karin de Wit • www.voeljepuur.nl

  Referentie www.voeljepuur.nl


Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Designed in HTML5 & CSS3