Winkelwagen ZZPstudio

authenticiteit inspireert

Referentie www.spiegeling.net

Ik ben erg blij met mijn prachtige website! Erwin heeft er in zeer korte tijd iets heel moois van gemaakt. Zonder aanwijzingen mijnerzijds heeft hij zelf een heel originele layout gemaakt die perfect past bij mijn praktijknaam SPIEGELING en mijn creatieve natuurcoaching. Ik krijg nog steeds van verschillende kanten complimenten. Mensen vinden de site er heel uitnodigend, warm van uitstraling, mooi, professioneel en indrukwekkend uitzien.
Wat ik vooral ook erg waardeer in de samenwerking met Erwin is zijn klantgerichtheid: de snelheid waarmee hij vragen oppakt en beantwoordt en ook zijn manier van meekijken en meedenken hoe iets het beste zou kunnen. Kortom, ik voel me bij Erwin als websitebouwer 'in goede handen'.

Bij de update van de website in 2019 schreef Mirjam:
Erwin heeft verstand van zaken, hij denkt en kijkt met je mee en biedt op een fijne manier praktische ondersteuning. En met 'digibeten' heeft hij veel geduld. Hij laat zich niet gek maken door 'stress kippen' zoals ik.
Bovendien is Erwin heel klantgericht en altijd bereid om tijd en ruimte te maken voor je vraag. Kortom, een hele FIJNE en waardevolle combinatie waar ik al sinds 2006 met grote tevredenheid gebruik van maak!!

Mirjam • www.spiegeling.net

Designed in HTML5 & CSS3