Winkelwagen ZZPstudio

authenticiteit inspireert

Referentie www.studiopuer.nl

Mijn 12 jaar oude website was hoognodig aan vernieuwing toe. Mijn werk in de studio is veranderd, maar bovenal ben ik ook veranderd. Ik wilde een nieuwe website. En ik had geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Gelukkig kwam ik in contact met Erwin. Met zijn hulp is het gelukt. De website is nu veel meer ‘mij’.

Voordat we met het bouwen van de site begonnen, hadden we een gesprek over wie ik was en wat ik wilde uitdragen. Niet alleen in mijn studio, maar ook breder, in mijn leven. Erwin luisterde oprecht en stelde goede vragen. Ik had er niet altijd meteen een antwoord op, maar de vragen hielpen me echt om tot de kern te komen. Erwin kon dit gesprek vertalen naar een website.

Teksten en foto’s kan ik nu zelf plaatsen en aanpassen. Dat vind ik heel prettig en dat was ook één van de voorwaarden. Als het voor mij te technisch wordt, kan ik terugvallen op zijn support. Het fijne aan Erwin is dat hij niet alleen technisch goed op de hoogte is, maar hij is ook goed in het aanvoelen wat bij de klant past.

Ik ben heel blij met en heel trots op mijn vernieuwde website! Dus zoek je iemand die met je meedenkt, je website bouwt en de nodige support levert, dan ben je bij Erwin op het juiste adres.

Jannie Bouwkamp • www.studiopuer.nl

Designed in HTML5 & CSS3