Winkelwagen ZZPstudio

authenticiteit inspireert

FAQ Webdesign

 • Hoe lang duurt het om een ontwerp te maken voor mijn website?

  Dat is van veel factoren afhankelijk. Puur het ontwerpen en ontwikkelen van je website is binnen 1 tot enkele dagen te realiseren. Dat maakt ook, dat ik je een scherpe prijs kan aanbieden.

  In de praktijk werkt het zo: ik maak een voorstel, waar je op kunt reageren. Met je feedback pas ik deze concept-website dan weer aan. Dit proces vraagt meestal één tot meerdere weken. Je dient zelf al je tekst en beeld matriaal op tijd beschikbaar te hebben. Soms vraagt het ontwikkelen van maatwerk functies meer tijd.

  Ik houd je via mijn TODOapp altijd goed op de hoogte van de vorderingen en de planning.

  Hoe lang duurt het om een ontwerp te maken voor mijn website?
 • Ik wil mijn klanten laten afrekenen met iDEAL?

  Betalen met iDEAL

  Heb je een webshop of bied je bijvoorbeeld trainingen of workshops aan en wil je je klanten laten afrekenen met iDEAL? Neem contact op met ZZPstudio voor de mogelijkheden.

  Standaard biedt ik een integratie aan van betaalprovider Mollie. Mollie biedt veel betaalopties tegen scherpe tarieven, zoals iDEAL, creditcard, Apple pay en veel meer.

  Maak eenvoudig een account aan bij Mollie:

  Open jouw Mollie account→

  Mollie

  Ik wil mijn klanten laten afrekenen met iDEAL?
 • Is mijn website automatisch te vinden in Google?

  Nee. Het is verstandig dat je website pas bij Google aangemeld wordt als deze (nagenoeg) gereed is. Doorgaans verzorg ik deze aanmelding voor jou, maar je kunt en mag dat ook zelf doen.

  Is mijn website automatisch te vinden in Google?
 • Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO) ?

  SEO betekent Search Engine Optimalization of te wel zoekmachine optimalisatie.

  Zoekmachine optimalisatie en SEO is het samenspel van bewuste analyse, creativiteit en inspirerend zijn:

  • Wie heeft bepaalde wensen/behoeftes, welke jij zou kunnen vervullen? Wat is jouw niche waarin je klanten wilt werven?
  • Wat is jouw unieke manier om jouw talent/product voor deze groep mensen onder de aandacht te brengen? Wat maakt dat je opvalt, je onderscheid van anderen?
  • Met welke beelden en woorden, klank en kleur kun je deze mensen inspireren om interesse voor jouw werk te krijgen en uiteindelijk klant bij jou te worden.

  Deze drie punten stap voor stap zorgvuldig uitwerken, resulteert in een unieke samenstelling van woord en beeld in je website, dat wat je bezoekers en zoekmachines kunnen bekijken en doorzoeken.

  Voor de zoekmachines is het van belang, dat je teksten en woordkeus zorgvuldig opgebouwd wordt.

  SEO html optimalisatie van je website

  Ik maak je website vanzelfsprekend geschikt om goed geïndexeerd en gevonden te worden door zoekmachines. En ik kan je tevens wat tips geven hoe je meer rendement kunt halen uit je website.

  Een top 1 of top 10 positie kan ik je nooit garanderen, hierin ben ik zeer realistisch. Dit is mede afhankelijk van de gekozen zoekwoorden en het aantal concurrerende websites op die zoekwoorden.
  Je kunt veel zelf optimaliseren door bewust te schrijven aan goede en inspirerende teksten voor je website. Zorg voor goed en prettig leesbare teksten voor bezoekers van je website. De zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden, kun je zorgvuldig verwerken en verweven in je webteksten.

  Lees verder hoe je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines en wat ZZPstudio daarin voor je kan verzorgen en adviseren...

  Laat je teksten schrijven door een professional!

  Je weet natuurlijk zelf het beste wat je zou willen vertellen over jouw bedrijf en je diensten. Toch kan het schrijven van goede web teksten een hele opgave zijn.

  Heb je te weinig tijd om wekelijks aan je website te werken?

  Wil je graag goede teksten op je website, maar heb je moeite deze te schrijven?

  Vraag naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een professional voor het schrijven van je web teksten.

  Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO) ?

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Designed in HTML5 & CSS3